Voor jou

Soms loop je vast of voel je onvrede. In leven of werk. Je bent op zoek naar een andere richting of aanpak, maar hoe hard je het ook probeert, het leidt niet tot verandering. Je vervalt weer in oude patronen en er verandert niets aan jouw situatie. Klinkt dit voor jou bekend? Ga dan samen met mij aan de slag. 

Coaching, loopbaancoaching & advies

Coaching helpt om jouw gedachten, gevoelens en gedrag in beeld te brengen en nieuwe doelen te stellen. Houd jij je bezig met dat wat jou gelukkig maakt? Zet je je talenten in? Lukt het jou succesvol en gelukkig te zijn, in werk, relaties en in jouw privéleven? En wat is nodig om dat te bereiken? Bij VerAnderinginjou werken we samen aan geluk, balans, vertrouwen en perspectief in leven en werk.

Wil je weten wat jouw mogelijkheden op de arbeidsmarkt zijn, wat je moet doen om een volgende loopbaanstap te maken of hoe je succesvol solliciteert? Ik adviseer je graag.

Waar loop je tegenaan?

Ik ben de grip en controle kwijt

Zelf achter het stuur zitten van jouw leven of loopbaan zorgt ervoor dat je koers houdt en je bezighoudt met dingen die er voor jou toe doen. Dit brengt voldoening, rust en zelfvertrouwen. Ik steun je bij het bepalen van jouw richting, rekening houdend met jouw voorwaarden en drijfveren. Jij krijgt weer regie!

Ik weet niet wat ik nu echt wil in mijn leven en werk

Je bezig houden met dat waar je blij van wordt. Het ontdekken van jouw wensen, drijfveren én jouw talenten brengt motivatie, inspiratie en vertrouwen. We brengen samen de mogelijkheden in kaart en werken aan nieuw perspectief!

Ik ben bang om te falen

Voel je je geremd door je eigen onzekerheid of ben je erg gevoelig voor de mening van anderen? Wanneer je je zeker voelt over wat je bijdraagt in jouw leven, in jouw relaties en in jouw werk geeft dit vertrouwen. Je durf je jezelf te laten zien en komt in beweging. Je bent weer blij met wie je bent én wat je doet!

Ik heb regelmatig conflicten

Je voelt je onbegrepen, boos en het lukt niet om zaken met mensen voor elkaar te krijgen. Je bent vaak geïrriteerd en hebt hier last van. We werken aan jouw zelfinzicht, jouw kijk op anderen en we gaan aan de slag om relaties te verbeteren.

Ik vind het lastig om met veranderingen om te gaan

Veranderingen zijn aan de orde van de dag. In ons leven, in ons werk en in onze maatschappij. Hoe kun je ervoor zorgen dat het leven je niet overkomt maar dat je zelf invloed uitoefent? We vergroten jouw veerkracht en je krijgt handvatten om te sturen bij veranderingen.

Ik loop vast

Je staat stil en het leven of werk levert niet op wat jij ervan verwacht. Wat heb jij nodig om weer in beweging te komen? Wat prikkelt en motiveert jou? Je leert weer nieuwe mogelijkheden zien in leven en loopbaan en durft tot actie te komen!

Ik durf niet voor mijzelf op te komen

Wanneer je het lastig vindt om voor jezelf op te komen, kom je terecht in situaties die voor jou niet wenselijk zijn. Hoe zorg je ervoor dat de ander rekening houdt met jouw gevoelens en wensen? Je leert grenzen stellen en op een prettige en constructieve manier communiceren. We werken aan jouw assertiviteit!

Ik weet niet waar ik goed in ben

Het is niet altijd even makkelijk om je eigen talenten te (h)erkennen. Misschien denk je wel dat je helemaal geen talent hebt. Wanneer je in beeld brengt wie je bent en wat je goed kunt is het gemakkelijker om werk te vinden wat hierbij past. Je wordt bewust van jouw kennis, vaardigheden en competenties en leert hoe je dit kunt inzetten in werk.

Ik kom niet tot actie en beslissingen

Onze gevoelens zijn sterk verbonden met ons brein. Hierdoor ontstaan er soms gedachten die belemmeren om tot beslissingen of actie te komen. Er is altijd een excuus om iets niet te doen. Ik help je om weloverwogen keuzes te maken en hiernaar te handelen. Je werkt met energie, vertrouwen en positieve gevoelens en gedachten aan nieuwe doelen. Je komt vooruit!

Ik voel me onrustig en niet gelukkig

Er kunnen diverse redenen zijn waarom je onrust ervaart. Heb je last van een te hoge werkdruk? Besteed je energie en tijd aan zaken of mensen die jou niet gelukkig maken? Heb je te maken met hoge verwachtingen, vanuit jouw omgeving of vanuit jezelf? Dit leidt tot stress en een gevoel van onvrede. We gaan aan de slag om weer in contact te komen met jezelf en we stellen nieuwe doelen. Je vindt betekenis en een gezonde balans in leven en werk.

Training 

Naast coaching kun je bij VerAnderinginjou ook terecht voor training gericht op het vergroten van inzicht, kennis en vaardigheden. VerAnderinginjou biedt training over: (persoonlijk) leiderschap, talentontwikkeling, regie nemen over leven en loopbaan, effectieve communicatie en assertiviteit, overtuigend presenteren en succesvol solliciteren. Dit ondersteunt bij het nemen van stappen in leven en werk. De trainingen vinden plaats in kleine groepen zodat er veel ruimte is voor persoonlijke leerdoelen. De trainingen kunnen zowel op locatie als online worden gegeven.

Waarom VerAnderinginjou?

VerAnderinginjou helpt je vooruit wanneer het niet zelfstandig lukt. VerAnderinginjou is een betrouwbare en betrokken gesprekspartner met veel ervaring in loopbaan- en levensvraagstukken en kennis van de arbeidsmarkt. Annemarie is afgestudeerd als Professioneel Coach, is gecertificeerd Register Loopbaanprofessional (RL) bij de beroepsvereniging voor loopbaancoaches NOLOC en aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches NOBCO.

Oriënterend gesprek?

Wil je weten wat ik voor je kan betekenen? Ik nodig je graag uit voor een vrijblijvend oriënterend gesprek. De koffie of thee staat voor je klaar in mijn coachpraktijk in Harderwijk.