Over mij

Annemarie helpt om regie te nemen, doelen te stellen, te ontwikkelen én te verwezenlijken. De energieke aanpak is aanstekelijk en motiveert bij het nemen van een volgende stap in relaties, privé of werksituaties. Ga jij voor verandering? Annemarie biedt ondersteuning bij het vinden van geluk, balans, vertrouwen en perspectief in leven en werk.

Mijn verhaal

Je vindt in mij een energieke, betrokken en daadkrachtige loopbaancoach in en om Harderwijk. Een loopbaancoach die ervaren is met veranderingsprocessen in leven en loopbaan. Het vinden van de juiste balans, het vergroten van zelfinzicht en zelfvertrouwen is hierin onmisbaar. Ik maak je bewust van drijfveren, kwaliteiten en valkuilen in privé- en werksituaties. Ik luister naar je, respecteer je, maar kan ook confronterend en aanjagend zijn. Met energie werken we aan jouw volgende stap. In mijn privé en werkend leven word ik gedreven door oprechte nieuwsgierigheid en interesse in mensen. Familiegeschiedenis, levenservaringen maar vooral de vraag: ‘waarom doe je wat je doet?’ fascineren mij. Het geeft mij veel voldoening om in mijn dagelijks werk bij levens- en loopbaanvraagstukken voor mensen van betekenis te zijn.

Jouw loopbaancoach in Harderwijk

Inmiddels werk ik een aantal jaren als Register Loopbaancoach en Mobiliteitsadviseur. Ik heb mijn werkervaring opgedaan in leidinggevende en klantverantwoordelijke functies bij de grootste HR dienstverlener in Nederland. Hierdoor beschik ik over veel kennis van de arbeidsmarkt en heb ik een groot netwerk opgebouwd. Kwaliteit bieden vind ik ontzettend belangrijk, daarom ben ik aangesloten en gecertificeerd bij de beroepsvereniging voor loopbaancoaches NOLOC en bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches NOBCO. Mijn kennis en ervaring op het gebied van coaching heb ik in 2019 verder uitgebreid met een Post HBO Registeropleiding ‘Professioneel Coach’ bij de Academie voor Psychodynamica. Aansluitend heb ik een uitgebreide opleiding ‘Systemisch Werk’ gevolgd. Met de opzet van mijn eigen coachpraktijk in 2020 richt ik mij op de ondersteuning bij verandervraagstukken in leven en loopbaan. Ik heb mij gespecialiseerd in het coachen van ‘denkers’ en mensen met ADHD. Ik tref in mijn coachpraktijk veel mensen met een vol hoofd en bied graag de ondersteuning die hierbij passend en nodig is.

Waarom samen aan de slag?

Bereikbaar en betrokken

Bij VerAnderinginjou wordt de tijd genomen om jou beter te leren kennen. Ik ben geïnteresseerd, nieuwsgierig en energiek. Wat zichtbaar is door betrokken, persoonlijk en respectvol gedrag. Een goede klik en vertrouwen is de basis. Ik communiceer altijd met aandacht voor jou. Samen gaan we op zoek naar de verbinding en werken we aan jouw persoonlijke doelen. Ik maak graag kennis met je.

Inspireren en motiveren

Bij VerAnderinginjou kijken we naar welke mogelijkheden je hebt om je situatie te verbeteren en wat daarvan de begrenzing is. Ik help jou om hierbij de regie te nemen en stimuleer je om in gesprek te gaan over dat wat je wilt of dat dat je nodig hebt. Ik daag je uit om in beweging te komen met aandacht voor het hierbij benodigde zelfvertrouwen. Je voelt je gemotiveerd en ontwikkelt lef voor jouw weg naar verandering.

Energiek en eerlijk

Bij VerAnderinginjou doen we waar jij je goed bij voelt. Een gesprek in mijn coachpraktijk of een wandeling door de bossen in Harderwijk. Alles om aan jouw verandering te werken in leven en/of loopbaan. Ik luister naar je, ben betrokken maar ook daadkrachtig, we gaan samen de confrontatie aan. Dit met als doel om je te helpen bij het nemen van de regie en het stellen van doelen. En deze te ontwikkelen én te verwezenlijken.